Din Ianuarie 2017 Google Chrome va penaliza site-urile fara SSL!

Cel mai utilizat browser de internet, Google Chrome, cu o cota de piata de 73%, a anuntat pe blogul oficial, ca incepand cu Iulie 2018 va penaliza paginile web nesecurizate cu certificat SSL.

Din Ianuarie 2017, securizarea cu certificat SSL devine obligatorie!

Anuntul oficial al celor de la Google este disponibil aici: https://security.googleblog.com/2016/09/moving-towards-more-secure-web.html

97% dintre site-uri nu dispun in prezent de securitate SSL

Cel mai utilizat browser de internet, Google Chrome, cu o cota de piata de 73%, a anuntat pe blogul oficial, ca incepand cu Iulie 2018 va penaliza paginile web nesecurizate cu certificat SSL. In prima faza, aceste site-uri vor fi marcate cu rosu "NOT SECURE" in dreptul numelui de domeniu.

Paginile web protejate cu certificat SSL vor afisa un lacat de culoare verde.

Securizeaza-te ACUM!

GlobeSSL CA Certification Authority face parte din grupul de firme Globe Hosting si este acreditata international pentru emiterea de certificate de securitate SSL. Pentru a veni in ajutorul clientilor eDomenii/GlobeHosting, si nu numai, va oferim certificatul Globe Standard SSL la doar €6,99/an!

Globe Standard SSL

€8,99 /an
Validare: Domeniu
Timp de emitere: 3-4 minute
Pozitionare mai buna in Google
Securizeaza domeniul cu si fara www
Total
€8,99
pentru 1 an

COMANDA ACUM

Globe Standard SSL

€7,99 /an
Validare: Domeniu
Timp de emitere: 3-4 minute
Pozitionare mai buna in Google
Securizeaza domeniul cu si fara www
Total
€15.98
pentru 2 ani

COMANDA ACUM

Globe Standard SSL

€6,99 /an
Validare: Domeniu
Timp de emitere: 3-4 minute
Pozitionare mai buna in Google
Securizeaza domeniul cu si fara www
Total
€20,97
pentru 3 ani

COMANDA ACUM
 • 1 an @
  €8,99
  pe an
 • 2 ani @
  €7,99
  pe an
 • 3 ani @
  €6,99
  pe an

Certificatele SSL ajuta acum la o pozitionare mai buna in Google.

Google a anuntat ca criptarea HTTPS - disponibila exclusiv prin certificatele SSL - va fi de acum un factor pozitiv in pozitionarea in cautari si SEO.

Caracteristicile certificatelor SSL

Solutiile noastre sunt larg raspandite si considerate ideale pentru afaceri online si e-commerce.

Siguranta & Autenticitate

Pentru toate certificatele care necesita validare, GlobeSSL trebuie sa verifice ca sunteti titularul domeniului pe care doriti sa il validati. Acest lucru se poate face raspunzand unui simplu email sau adaugand un fisier in codul siteului dvs.

Securitate & Criptare

Toate certificatele ofera criptare pe 128 biti, dar pot fi emise pana la 256 biti. Aceste certificate sunt semnate cu o cheie privata pe 2048 biti.

Compatibilitate Mobil & Browser

Compatibilitatea cu browserele si deviceurile mobile este un lucru important in utilizarea certificatelor GlobeSSL. Acestea sunt compatibile cu 99.9% din browsere si deviceuri mobile. Va rugam sa verificati lista completa a acestora.

Garantie

Toate certificatele SSL cu validarea domeniului au o garantie de pana la $10,000. Astfel, in cazul in care unul din clientii dvs sufera pierderi din cauza unei brese de securitate, veti fi recompensanti cu pana la $10,000 de catre Autoritatea de Certificare (CA).