Gazduire CDN

powered by CloudFlare

CloudFlare optimizeaza automat livrarea paginilor dvs web, astfel incat sa aiba cel mai rapid timp de incarcare si cele mai mari performante.

CDN MapCloudFlare optimizeaza automat livrarea paginilor dvs web, astfel incat sa aiba cel mai rapid timp de incarcare si cele mai mari performante. De asemenea, blocheaza amenintarile si limiteaza accesul robotilor si motoarelor de cautare care pot utiliza in exces banda de trafic si resursele serverului. Rezultatul: siteurile cu CloudFlare au o crestere a performantelor si o scadere a spamului sau oricarui tip de atac.

CloudFlare si-a creat CDN-ul (Content Delivery Network) fara mostenirea ultimilor 15 ani. Tehnologiile noastre se folosesc de ultimele modificari in domeniul hardware, servere web si retea. Aceasta are ca rezultat un CDN mai usor de setat, mai ieftin si cu performante mai bune fata de cele avute anterior.

Pentru activarea contului CDN e nevoie sa aveti un cont de gazduire linux activ.

 

Activati acum contul dvs. CDN

 

Fara configurare
Nu trebuie sa iti pierzi timpul alegand ce fisiere sa fie stocate. Tehnologia CloudFlare cladeste informatia stocata in baza traficului si a obiectelor considerate sigure sa fie oferite clientilor din terte locatii.


Lucreaza cu continut static si dinamic
CloudFlare stocheaza resursele statice incluzand JavaScript, CSS si imagini. Continutul dinamic este incarcat direct de pe server. Poti alege care subdomenii sa contina CDNul si care nu.

Always Online™
Daca serverul dvs este ofline, CloudFlare va pastra o copie limitata a sitelui dvs online pentru vizitatori. CloudFlare cladeste versiunea Always Online™ a siteului dvs, astfel incat cele mai populare pagini sa fie vizibile.


Protectie impotriva valurilor de trafic
Daca apare o fluctuatie a traficului CDNul CloudFlare va absorbi acest efect pentru a mentine serverul dvs online. In mod obisnuit, veti vedea cu 65% mai putine accesari ale serverului dvs salvand 60% din banda de trafic, chiar si cu planul CloudFlare gratuit.


99.999% uptime
Fiabilitate solida. Cu reteau CloudFlare de distributie, daca apare o problema in unul din data centerele noastre, vizitatorii celorlalte data centere nu sunt afectati. Daca problema persista, sistemul nostru poate usor redirectiona vizitatorii spre cel mai apropiat data center. Rezultatul final este o experienta perfecta pentru vizitatorii. Verificati harta retelei noastre pentru mai multe informatii.


Lucreaza cu alte CNDuri
Daca folositi deja un CDN, CloudFlare lucreaza complementar acestuia. Aveti optiunea de a ruta trafic CDN prin CloudFlare prima data (salvand banda de trafic si bani) sau ocoli CloudFlare cu totul.


De ce sa alegi GlobeHosting?
Clientii nostri
Noutati GlobeHosting