Datacenter

EvoSwitch este un centru de date extrem de securizat cu legaturi excelente si o spatioasa zona de date de mai mult de 9.000 de metri patrati. Centrul de date EvoSwitch este certificat ISO 9001 si ISO 27001.

DataCenterCentrul de date are oportunitati de crestere superioară pentru clientii GlobeHosting. EvoSwitch se poate extinde cu usurinta la 40.000 de metri patrati. Infrastructura centrului de date EvoSwitch a fost atent conceput pentru a facilita cresterea cu disponibil autonome A + B-surse de alimentare, seturi de generator de dublu, si baterie de rezerva UPS  pentru a asigura livrarea continua clientilor GlobeHosting. Actuala capacitate de 20 MW poate fi extinsa pana la 40 - 80 megawati la cerere. Datacenterul este pe deplin protejat cu un sistem antiincendiu VESDA precum si ziduri rezistente la foc pentru protectia infrastructurii serverelor.

Green!
EvoSwitch este un centru de date cu acreditari green. Operatiunile sale sunt pe deplin de CO2-neutru, realizate prin importante economii de energie, utilizarea energiei verzi, precum si investitii in proiecte Verzi in toata lumea - in colaborare cu Climate Group Neutral - proiectate cu grija pentru a restabili echilibrul de CO2 in atmosfera si conservarea mediul nostru pentru generatiile viitoare.

Mai multe economii importante de energie au fost realizate in cadrul acestui centru de date prin folosirea tehnologiilor, cum ar fi coridorul culoarului rece (Cold Aisle Corridor) si racirea gratuita Free Cooling.

Data CenterIn 2009, un raport emis de Ministerul Federal German al Mediului a descris EvoSwitch ca fiind unul dintre cele mai mari centre de date care economisesc energia. In Tarile de Jos, EvoSwitch s-a  alaturat unui grup de 16 companii IT de frunte semnand un acord de  Multi eficienta energetica Anual (MJA). MJA isi propune sa realizeze eficienta energetică de 30% pe o perioada de cincisprezece ani.

Grid Green şi logo-ul Fan verde
Ca un membru timpuriu al Green Grid, EvoSwitch este in continua cautare de noi modalitati de imbunatatire a eficientei energetice in mediul centrului de date. Eficienta utilizarii energiei (PUE) este un standard pentru industria metrica de eficienta energetica. PUE la EvoSwitch este egala cu 1,5 in prezent, care este extrem de scazut in comparatie cu media din cele mai comerciale centre de date din toata lumea, insa EvoSwitch continua sa o imbunatateasca. (PUE este egal cu puterea totala a instalatiei  impartite la puterea echipamentelor IT . Cu cat e mai jos cu atat e mai bine. si cel mai bun este de 1,0, sau fara irosire de energie).


De ce sa alegi GlobeHosting?
Clientii nostri
Noutati GlobeHosting