Retea GlobeHosting

Reteaua GlobeHosting are un uptime de 99,999%, si care, in prezent ofera clientilor sai o latime de banda de peste 2,3 Tbps.

ReteaGlobeHosting are peering cu cele mai mari puncte de Internet din Amsterdam, Londra, Frankfurt, New York, Bruxelles, Copenhaga, Paris, Budapesta, Bucuresti, Varsovia, Praga, Bratislava, Milano, Viena, Stockholm, Oslo, Zurich si Madrid.

 

Utilizand ca router de baza un Cisco CRS-1 si un Juniper MX-960, infrastructura de retea GlobeHosting este diversificata, ierarhizata, foarte scalabila, cu mari beneficii pentru clienti, furnizand cel mai de calitate management al retelei posibil. Cele două routere de baza sunt separate geografic in centre de date diferite, conectand toate data centerele din retea la internet, oferind clientilor performante superioare. GlobeHosting a optat pentru aceste doua routere de baza sa diversifice si sa ofere un uptime stat-of-the-art, permitand GlobeHosting sa protejeze serviciile oferite clientilor si sa le mentina la cel mai inalt nivel posibil.

 

GlobeHosting Network - In Summary

  • 99.999 % Network Core Uptime
  • Redundant Core Routing | Cisco CRS-1 & Juniper MX-960 3D
  • Multiple 10GigE transit and peering uplinks
  • Furnizori de tranzit: Level3, Telia Sonera, Global Crossing, Tata Telecommunications, Deutsche Telekom, Cogent
  • Internet exchanges: AMS-IX, LINX, DE-CIX, and 15 other in Europe and US, multiple private peers
  • Suport complet IPv6 cu conectivitate nativa

 

Retelele noastre sunt protejate de echipamente si software stat-of-the-art. Noi actualizam in mod regulat si upgradam routerele si switch-uri noastre Cisco, pentru a proteja infrastructura de retea si pentru a oferi clientilor e experienta placuta.


De ce sa alegi GlobeHosting?
Clientii nostri
Noutati GlobeHosting