GeoTrust Web Site Anti-Malware Scan

Scanare Anti-Malware pentru protectia clientilor dvs.

  • Asigura clientii ca siteul dvs a fost scanat.
  • Evita introducerea in blacklist de catre anumite browsere si motoare de cautare.
  • Alerta email imediat la detectarea unui virus.
  • Instructiuni usoare de curatare daca siteul dvs este infectat.
€ 49 EUR/an

COMANDA ACUM


GeoTrust Web Site Anti-Malware Scan

GeoTrust Anti-Malware Scan

Nu mai permiteti ca siteul dvs sa fie compromis, protejati-va, atat pe dvs, cat si potentialii clienti. Puteti sa cresteti increderea si protectia clientilor dvs cu Geo Trust Anti-Malware Scan. Acesta va ajuta sa identificati eventualii virusi care pot afecta siteul dvs, totodata asigurandu-i pe clientii dvs ca siteurile lor sunt sigure si au fost scanate impotriva virusilor, afisand sigiliul GeoTrust Anti-Malware Scan, care stim cu toti, este unul dintre cele mai populare si sigure branduri in materie de certificate SSL si securitate web din lume.

 Caracteristici

Beneficii

 

 

INTREBARI FRECVENTE

Cum stiu ca siteul meu nu este infectat?

Software-ul compromis este rar vizibil pe pagina dvs; el este ascuns in codul paginii. Acest cod poate fi detectat prin intermediul unei scanari. GeoTrust Anti-Malware Scan face aceasta scanare zilnic. Daca se detecteaza aplicatii compromise, veti fi notificat prin email si trimis catre o lista cu paginile infectate si codurile care cauzeaza probleme.  Administratorul siteului dvs poate gasi si sterge codul compromis, cerand dupa aceea ca siteul dvs sa fie scanat din nou in urmatoarele 24 de ore.

Poate procesul de scanare sa incetineasca viteza de incarcare a siteului meu?

Nu. Procesul de scanare echivaleaza cu 10 vizitatori care navigheaza pe siteul dvs.

Cum pot proteja siteul meu de softul compromis?

Ca si majoritatea hotilor, hackerii cauta cele mai usoare tinte cum ar fi siteurile unde softurile compromise ar ramane nedetectate cat mai mult timp posibil. GeoTrust Anti-Malware Scan include o scanare zilnica de detectare si va atentioneaza rapid, furnizandu-va informatiile necesare pentru a preveni atacul. Postarea sigiliului GeoTrust Anti-Malware Scan pe siteul dvs este ca si cum ati posta semnul de incinta protejata la fereastra dvs. Arata hackerilor ca siteul dvs este scanat zilnic.

Ce se intampla daca softuri compromise sunt detectate pe siteul meu?

Daca se descopera aplicatii compromise, sigiliul GeoTrust Anti-Malware Scan nu mai apare pe siteul dvs. Veti primi prin email o notificare privind infectia aparuta si instructiunile de logare in Portalul dvs de client. Acolo veti vedea lista cu paginile si codurile cu probleme. Puteti sterge pe loc softurile compromise si puteti cere scanarea siteul dvs in urmatoarele 24 de ore.  Dupa noua scanare, cand se confirma ca tot ce era compromis a disparut, sigilul este afisat din nou.

Ce inseamna pentru clientii mei sigiliul  GeoTrust Anti-Malware?

Cum consumatorii au devenit mai preocupati legat de furturile de identitate, ei caute semne ca un site este sigur, inainte de a incepe o relatie comerciala. Avand sigiliul GeoTrust Anti-Malware, demonstrati clientilor ca securitatea este importanta pentru dvs si ca siteul dvs a trecut cu bine scanului facut de GeoTrust Anti-Malware in ultimele 24 de ore.


De ce sa alegi GlobeHosting?
Clientii nostri
Noutati GlobeHosting