Inregistreaza acum propriul tau domeniu .TEL!

Globe Hosting, Inc. - singura companie din Romania acreditata oficial ca Registrar pentru domeniile .Tel

Inregistreaza un domeniu acum!

 
  • Perioada minima de inregistrare: 1 an
  • Metoda de selectie: primul venit-primul servit
  • Cost: 12.9 €/an
  • Domeniile .TEL NU necesita gazduire

Ce este un domeniu .tel?

.TEL este un serviciu ce permite persoanelor fizice sau companiilor sa-si tina si sa-si faca publice informatii de contact, direct in zona DNS, fara a fi necesara plata aditionala sau costuri pentru o pagina web, sau persoane care sa le administreze si gestioneze.

Un domeniu .tel va permite sa pastrati, actualizati si publicati toate informatiile dvs de contact, linkuri sau cuvinte descriptive, direct pe internet sub numele unic al dvs.

Exprima-ti si promoveza-ti identitatea!

Fiecare dintre noi e unic in felul sau! Arata asta prin propriul tau domeniu .TEL!
Este o modalitate usoara de a-ti oferi informatiile de contact prietenilor, familiei, cunoscutilor, persoanelor cu care intrii in contact. Customizeaza-ti domeniul .TEL cu linkuri, harti, detalii aditionale si cuvinte explicative. Vei putea fi gasit usor si contactat si mai usor!

Vezi film de prezentare

Promoveaza-ti afacerea!

Un domeniu .TEL este o solutie perfecta pentru afacerile de orice gen. Indiferent daca ai o companie locala sau este o companie ce doreste sa se extinda national sau global, un domeniu .TEL te scoate din anononimitate, facandu-ti informatiile de contact accesibile printr-un singur click.

Foloseste .TEL pentru: