Gazduire Web Romania

Folosim doar servere performante, din clasa enterprise, HP sau DELL. Disponibilitate a serviciului de gazduire web 99.8% pe an.

Gazduire Web Romania

Initial 0,5€ lunar
Start 1€ lunar
Premium 5€ lunar
Business 10€ lunar

Caracteristici Gazduire Web Romania

Uptime si Conectivitate

  • Disponibilitate a serviciului de gazduire web 99.8% pe an.
  • Peering privat cu provideri nationali si internationali
  • 99.999% Network Core Uptime
  • Redundant Core Routing | Cisco CRS-1 & Juniper MX-960 3D

GlobeHosting are peering cu cele mai mari puncte de Internet din Amsterdam, Londra, Frankfurt, New York, Bruxelles, Copenhaga, Paris, Budapesta, Bucuresti, Varsovia, Praga, Bratislava, Milano, Viena, Stockholm, Oslo, Zurich si Madrid.

Cpanel

Cpanel este cel mai popular panou de administrare al contului de gazduire

Cpanel contine caracteristici care faciliteaza gestionarea tuturor aspectelor legate de pachetul de hosting. Poti adauga/modifica conturi de email, baze de date, domenii, subdomenii si multe altele.

Incearca-l acum pentru a vedea toate facilitatile.

Email

Toate planurile noastre de gazduire vin cu optiuni de e-mail, utilizati IMAP, POP3 si/sau Webmail daca sunteti in miscare. Fiecare cont de email include filtru anti-spam si antivirus.

  • POP3 / IMAP / SMTP
  • Webmail (Horde si Squirrelmail)
  • Anti-virus si anti-spam

cPanel va ofera posibilitatea de configura rapid Catch-All (Default), Mail Forwarders, Auto-Responders si Mailing Lists.

Unele ISP-uri pot bloca portul 25 folosit de SMTP, Globehosting ruleaza SMTP si pe un port alternativ 26.

Statistici

Statistici AWstats, Statistici trafic si resurse consumate.

Backup si Securitate

GlobeHosting foloseste solutia profesionala de backup R1Soft, backup-ul se face incremental la fiecare 24 de ore pe un server remote. Toate serverele sunt protejate de firewall si mod_security.

PHP/MySQL

PHP 5.3, mySQL 5.x, Zend Optimizer, IonCube, Curl, mcrypt, GD, ImageMagick.

Servere

Folosim doar servere performante, din clasa Enterprise, HP sau DELL cu HDD-uri SAS 15.000 RPM, RAID 10, 2 procesoare, 8-16GB RAM.

CloudLinux

GlobeHosting foloseste cele mai recente solutii de virtualizare de la CloudLinux pentru a imbunatati stabilitatea si a preveni downtime-ul pe serverele shared.

Provocarea gazduirii shared

Un server shared gazduieste un numar mare de conturi care folosesc aceleasi resurse. Daca un site foloseste prea multe resurse, el poate incetini sau opri functionarea unui server. Mai pot aparea urmatoarele situatii:

  • Oscilatii de trafic - mentionarea unui site pe un forum popular poate trimite mii de vizitatori in cateva minute pe acel site, cauzand downtime.
  • Programare ineficienta - o singura problema de cod in cadrul unei pagini web poate consuma toate resursele CPU, indiferent de puterea serverului, cauzand downtime.
  • Atacuri asupra serverului - hackeri care invadeaza un site nesecurizat.

Solutiile GlobeHosting

Noi eliminam aceste amenintari utilizand CloudLinux, un sistem de operare special creat pentru a combate slabiciunile si riscurile asociate serverelor shared. CloudLinux foloseste tehnologia Lightweight Virtualization Environment (LVE) pentru a izola siteurile pe un server shared. CloudLinux nu permite unui site sa foloseasca mai mult decat resursele alocate, asigurandu-se astfel ca un site nu afecteaza un altul.

CloudLinux va ofera linistea ca siteul dvs nu va fi afectat de alte siteuri de pe acelasi server.Softaculous

Softaculous este cel mai avansat Auto Installer prin care clientii GlobeHosting pot instala peste 260 scripturi din Cpanel.

Softaculous

Facilitati optionale (contra cost)

1 adresa IP dedicata 2€ lunar
SiteBuilder 0.5€ lunar
1 baza de date mySQL 0.5€ lunar